خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران مقام آمریکایی: ایران و آمریکا در ژنو درباره مسئله هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران حکیم: ایران رکن مهمی در ثبات منطقه است نتانیاهو: در روز‌های بسیار چالش‌برانگیز و پیچیده‌ای هستیم واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی

رزمایش کم‌سابقه ضد موشکی آمریکا، ژاپن و کره جنوبی

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی رزمایش کم‌سابقه ضد موشکی را همزمان با پرتاب موشک بالستیک قاره پیمای کره شمالی برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۱ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با تحرکات تازه موشکی کره شمالی، ژاپن، آمریکا و کره جنوبی روز شنبه رزمایش دفاع موشکی در «دریای ژاپن» برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری «اینی نیوز»، این رزمایش کم سابقه در آب‌های بین‌المللی دریای ژاپن در بحبوحه قدرت نمایی موشکی کره شمالی برگزار شد. پیونگ یانگ چهارشنبه گذشته موشک بالستیک قاره پیمای «هواسونگ بی-۱» را با سوخت جامد پرتاب کرد.

نیروی دریایی کره جنوبی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که در این رزمایش سامانه‌های ضد موشکی «ایجیس» از سه کشور حاضر در این تمرین بر شناسایی و رهگیری موشک دشمن فرضی تمرکز داشتند. ژاپن نیز این رزمایش را پیشبرد همکاری سه جانبه برای مواجهه با چالش‌های امنیتی خواند.

در بحبوحه تنش‌های نظامی در شرق آسیا بین کره شمالی با آمریکا و متحدانش در این منطقه، واشنگتن، سئول و توکیو آزمایش موشکی اخیر پیونگ‌یانگ را محکوم کردند. وزرای خارجه آمریکا، کره جنوبی و ژاپن مدعی شدند شلیک موشک بالستیک قاره‌پیما در هفته گذشته توسط کره شمالی، ناقض قطعنامه‌های متعدد سازمان ملل و تهدیدی برای صلح و ثبات در منطقه شرق آسیا است.

یک مقام کاخ سفید نیز از نگرانی دولت آمریکا در خصوص آزمایش‌های موشکی کره شمالی خبر داد. «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه گفت که دولت بایدن همچنان نگران این موضوع است که کره شمالی آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای دیگری انجام دهد.

جدیدترین آزمایش موشکی کره شمالی پس از آن صورت گرفت که پیونگ یانگ هشدار داد هرگونه هواپیمای جاسوسی ارتش آمریکا را که در حریم هوایی کره شمالی و در نزدیکی آب‌های دریای شرقی پرواز کند، ساقط خواهد کرد.

کره شمالی به شدت مخالف حظور نظامی آمریکا و متحدانش در منطقه است و بار‌ها نسبت به این موضوع معترض بوده است.

ماه گذشته، ده‌ها هزار نفر از ساکنان کره شمالی در یک راهپیمایی علیه آمریکا در پیونگ‌یانگ مشارکت کردند و بزرگداشت هفتاد و سومین سالگرد آغاز جنگ کره را برگزار کردند. تظاهرات‌کنندگان، آمریکا را بعنوان «مخرب صلح ثبات در شبه‌جزیره کره» تقبیح کردند و در خصوص جنگ اتمی هشدار دادند. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار